Ανακοίνωση!!!

Προσοχή!!! Αν δεν παίζει το video στρήμινγκ από το tudou.com δοκιμάστε με Google Chrome αφού πρώτα εγκαταστήσετε το Unblock Youkou extension και επαναρχίσετε τον browser.
Attention!!! If video streams from tudou.com fail to play, try with Google Chrome after installing Unblock Youkou extension and restarting the browser.

Saturday 22 December 2012

SL 12/13-15η Αγ.: Πανιώνιος - Ολυμπιακός 1-2 (video)

Visit our Facebook page Επισκεφθείτε μας στο Facebook Follow us on Twitter Follow us on Twitter
Superleague 2012-13, 15η αγωνιστική, Γήπεδο Νέας Σμύρνης, Σάββατο 15-12-2012.
Ο Rafik Djebbour κάνει το 1-2 στο 82ο λεπτό μπαίνοντας με την μπάλλα μέσα στην εστία του Περιστερίδη από κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου και προβολή του Νταβίντ Φουστέρ.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ κάνει το 1-2 στο 82ο λεπτό μπαίνοντας με την μπάλλα μέσα στην εστία του Περιστερίδη από κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου και προβολή του Νταβίντ Φουστέρ.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλη μία νίκη με ανατροπή του σκορ με μέτρια απόδοση, δείχνοντας και πάλι μπλαζέ. Πολύ ταμπούρι από τον Πανιώνιο, πολλή κατοχή, πολλά γεμίσματα (53 συνολικά, 14 εύστοχα) και λίγη φαντασία από τους ερυθρολεύκους. Ο αγώνας διεκόπη δύο φορές προς το τέλος για εισβολή οπαδών του Πανιωνίου με στόχο το διαιτητή Σπάθα.
Ο Πανιώνιος σκόραρε με σουτ του Αραβίδη (25') στην κλειστή γωνία του Κάρρολλ, ξανασκόραρε με τον Σπυρόπουλο αλλά στη δική του εστία (αυτογκόλ, 30') με άτσαλο διώξιμο που έγινε γωνιακό σουτ κι έδειξε στους παίκτες του Ολυμπιακού πώς πρέπει να σουτάρουν στον Περιστερίδη και όχι στα περιστέρια. Η ανατροπή του σκορ ήρθε μετά την είσοδο του Κώστα Μήτρογλου που έδωσε ζωντάνια και είχε τρία δοκάρια και έδωσε την κεφαλιά-πάσσα για το δεύτερο γκολ με τον Ραφίκ Τζεμπούρ (82') να σκοράρει στη γραμμή με την ...κοιλιά.
Συνθέσεις
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):  Περιστερίδης, Κουλουχέρης, Κούρος, Ρόκας (69' Γιαννούλης), Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης (51' Μενδρινός), Ρόβας (90' Ανδράλας), Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε.
Αναπληρωματικοί: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Γιαννούλης, Μενδρινός, Σάμαρης, Κοντοχρήστος, Ανδράλας.
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρρολλ, Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (46' Μήτρογλου), Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μασάντο (67' Φουστέρ), Τζεμπούρ, Αμπντούν (90+4' Παπάζογλου).
Αναπληρωματικοί: Μέγιερι, Παπάζογλου, Φέισα, Ζαραδούκας, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Φουστέρ.
Κίτρινες κάρτες: 15' Αραβίδης, 51' Κουλουχέρης, 70' Μενδρινός.
Κόκκινη κάρτα: 84' Κουλουχέρης.
Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί διαιτητές: Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Τέταρτος διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)
Παρατηρητής διαιτησίας: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)

Σχετικά links:
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα στο sport.gr
Ανάλυση του αγώνα στο Overlap.gr
Σχόλιο για τον αγώνα στο Greek Bulldog


Ο Ariel Ibagaza σουτάρει προς την εστία του Πανιωνίου.
Ο Ariel Ibagaza σουτάρει προς την εστία του Πανιωνίου.
Ο Djamel Abdoun εν δράσει υπό το βλέμμα του Σπυρόπουλου.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν εν δράσει υπό το βλέμμα του Σπυρόπουλου.