Ανακοίνωση!!!

Προσοχή!!! Αν δεν παίζει το video στρήμινγκ από το tudou.com δοκιμάστε με Google Chrome αφού πρώτα εγκαταστήσετε το Unblock Youkou extension και επαναρχίσετε τον browser.
Attention!!! If video streams from tudou.com fail to play, try with Google Chrome after installing Unblock Youkou extension and restarting the browser.

Monday 8 April 2013

SL 12/13-28η Αγ.: Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4 (video)

Visit our Facebook page Επισκεφθείτε μας στο Facebook Follow us on Twitter Follow us on Twitter
Superleague 2012-13, 28η αγωνιστική, «Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων», Χανιά, Κυριακή 07-04-2013.
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει σκοράρει στο 80ο λεπτό μετά από ασσίστ του Ariel Ibagaza και ο David Fuster σπεύδει να τους συγχαρεί.
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει σκοράρει στο 80ο λεπτό μετά από ασσίστ του Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Νταβίδ Φουστέρ σπεύδει να τους συγχαρεί.
Ο Ολυμπιακός είχε πάλι μέτρια απόδοση αλλά προηγήθηκε σχετικά νωρίς και μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα στο 57' έπαιξε πολύ καλύτερα και μετέτρεψε μία αγχωτική νίκη σε συντιβή του Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων με σκορ 0-4.

Τα γκολ πέτυχαν ο Τζαμέλ Αμπντούν στο 20' με σουτ εκτός περιοχής, ο Νταβίδ Φουστέρ στο 62' με σουτ βολίδα στο γάμα από ασσίστ του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Κώστας Μήτρογλου στο 80' με συρτό πλασέ στη γωνία και πάλι μετά από ασσίστ του Κάνιο και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στο 93' με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Μήτρογλου.

Συνθέσεις
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Άλκης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (71' Δέντσας), Τετέ, Μπέλιτς, Γιάννου (70' Μιρτσέτα), Ναζλίδης, Αναστασάκος (79' Γιακουμάκης).
Αναπληρωματικοί: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Τζανής, Γιακουμάκης, Ονιέμα.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μοντέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (57' Φουστέρ), Αμπντούν (73' Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.
Αναπληρωματικοί: Κάρρολλ, Σιόβας, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ.

Κίτρινες κάρτες: 29' Φέισα, 31' Τετέ.
Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί διαιτητές: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Τέταρτος διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

Σχετικά links:
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα στο sport.gr

Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγυρίζει το γκολ του στο 80ο λεπτό γυαλίζοντας το παπούτσι του Ariel Ibagaza που του έδωσε την ασσίστ.
Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγυρίζει το γκολ του στο 80ο λεπτό γυαλίζοντας το παπούτσι του Αριέλ Ιμπαγάσα που του έδωσε την ασσίστ.
Ο Djamel Abdoun έχει ανοίξει το σκορ στο 20 λεπτό με σουτ εκτός περιοχής και πανηγυρίζει και ο Ljubomir Fejsa τρέχει να τον συγχαρεί.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει ανοίξει το σκορ στο 20 λεπτό με σουτ εκτός περιοχής και πανηγυρίζει και ο Λιούμπομιρ Φέισα τρέχει να τον συγχαρεί.
Ο David Fuster δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το γκολ του στο 62ο λεπτό με δυνατό σουτ στο «γάμα» της εστίας μετά από ασσίστ του Ariel Ibagaza.
Ο Νταβίδ Φουστέρ δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το γκολ του στο 62ο λεπτό με δυνατό σουτ στο «γάμα» της εστίας μετά από ασσίστ του Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο Πάουλο Μασάντο σε μία προσπάθειά του με τον Abdul Aziz Tetteh να προσπαθεί να τον ανακόψει.
Ο Πάουλο Μασάντο σε μία προσπάθειά του με τον Αμπντούλ Αζίζ Τεττέ να προσπαθεί να τον ανακόψει.
Ο Κώστας Μήτρογλου σε μία προσπάθειά του με τον Fabian Stoller να τον ακολουθεί.
Ο Κώστας Μήτρογλου σε μία προσπάθειά του με τον Φαμπιάν Στόλλερ να τον ακολουθεί.